Iklan Nuffnang

Rabu, 4 Jun 2014

Mari Beli Monopod Jenama YUN TENG

alriana5604@gmail.com - AL The One

Hai pals,

Teman2 blogger & juga pengunjung yang budiman…

Kali ini entri saya cuma nak ‘share’ kan mengenai produk menjadi kegilaan ramai sekarang ini.

Apa benda nya tu?

Apa lagi, MONOPOD la, bro…

Khas kepada mereka yang ingin memilikinya sebagai ‘review’ dan juga maklumat.

You all semua mesti suka ber ‘selfie’ dan ber ‘ usie’, kan? Alahh…. mengaku jer lah.

Eh, apa tu ‘usie’, ya?.... Kalau ‘selfie’ tu, semua orang tahu, kan?
Haa… tu lah korang membaca malas…cehh… - jangan marah ya.

‘Usie’ tu ialah ‘ber’selfie’ juga tetapi lebih dari seorang.

Maksudnya, selfie ialah untuk yang bergambar seorang diri.

Manakala bergambar beramai-ramai (lebih dari 2 orang), dan gambarnya diambil dari jarak dekat tanpa orang yang tolong memegang/mengambilnya dengan kamera anda, ia di istilah kan sebagai ‘USIE’.

Nak senang faham, in English we called it, Group of Selfie = Usie.

Ok, dah faham, kan?

Jom saya letakkan gambar-gambar Monopod yang saya beli dan juga bersama ‘Bluetooth Shutter’ nya.




‘Bluetooth Shutter’ itu tujuannya untuk digunakan bersama kamera Smartphone atau Digital Camera yang ada ‘bluetooth connection’.

Maksudnya, dengan menggunakan ‘Bluetooth Shutter’, kita tidak perlu gunakan fungsi ‘set timer’ di aplikasi kamera kita.Senang cerita macam ‘remote control shutter’ lah untuk kita gunakan/ambil gambar/rakam gambar.Tekan saja ‘Bluetooth Shutter’ dari jarak kurang 10 Meter, kamera pun merakam gambar (moment) kita.



Ini adalah 'details' nya bagi Produk Monopod berjenama Yunteng :

MONOPOD YUN TENG + HOLDER

>Retractable :Yes
>Screw Size :1/4"
>Folded Size :42.5cm
>Full Size :123cm
>Min.Height:42.5cm
>Max.Height :123cm
>Max.Load :2.5kg
>Section Number:4


Apa lagi 'specifications' monopod ini?

1, Head can be rotated 180 degrees;
2, With 1/4 interface, compatible with other cameras;
3, Length can be adjusted by pressing button;
4, The Monopod shortest 42.5cm, the longest 123cm.
5, The Phone holder shortest 4.5cm, the longest 7.9cm.







||HARGA BERAPA RM??||

>MONOPOD YUN TENG + HOLDER : 1 UNIT = RM 80.00

>MONOPOD YUN TENG + BLUETOOTH SHUTTER = RM120.00


Best, kan?

Jom miliki set Monopod ini hanya dengan RM120.00 / set untuk Semenanjung Malaysia
(Termasuk kos Pos Laju).

Manakala RM150.00 / set untuk Sabah dan Sarawak (Termasuk kos Pos Laju).
Hanya dijual melalui ‘online’ sahaja.

Hubungi email : alriana5604@gmail.com atau Whatsapp di talian : 018 8739 885.

Tiada ulasan: